Susijengin Shawn Huff linkosi 17 pistettä ja repi seitsemän levypalloa MHP Riesen Ludwigsburgille, kun joukkue haki elintärkeän voiton Bremerhavenista pistein 82-76 (32-42). Voittonsa ansiosta Ludwigsburg pysyy tukevasti mukana Saksan Bundesliigan pudotuspelimittelössä.

Bremerhaven johti ottelua kuudella pisteellä vielä päätösneljänneksen alkaessa, mutta viimeiset minuutit olivat Ludwigsburgin juhlaa.

Ludwigsburg haki hyökkäyslevypalloista tärkeitä ”toisia mahdollisuuksia” ja päätti päätösneljänneksen näytöstyyliin kuuden pisteen voittoon.

Huffin (17/7/1 syöttöä) lisäksi Coby Karl (16/5/5 syöttöä), Michael Stockton (13/6), Keaton Grant (10/4) ja Gary McGhee (10/1) käärivät joukkueelleen kaksinumeroiset.

Frankfurtissa Gordon Herbertin valmentama Skyliners joutui myöntämään Bayreuthin paremmakseen pistein 64–72 (39–31). Bayreuth ratkaisi pelin päätösneljänneksellä, joka päättyi 9-18-vierasvoittoon.

Ludwigsburg kärkkyy voiton päässä viimeisestä pudotuspelisijasta voitettuaan 28 ottelustaan 14. Skyliners, Bremerhaven ja Braunschweig ovat voittaneet kukin 11 ottelua.

Ruotsin Basketliganissa Roope Ahosen Borås Basket pesi kasvonsa kolmannen välieräottelun rökäletappion jälkeen, mutta joutui silti kaatumaan Dolphinsille pistein 78-86 (38-52).

Borås nousi 18 pisteen takaa viiden pisteen päähän pelin päätösminuutilla, mutta kello kävi Dolphinsille suosiollisesti. Dolphins johtaa nyt välieräsarjaa voitoin 3-1 ja on yhden voiton päässä Basketliganin finaaleista.

Ahonen rakensi Boråsin peliä 21 minuuttia, heitti neljä pistettä, haki neljä levypalloa ja jakoi kolme syöttöä.