KTP otti jo esimakua tulevasta pudotuspelivastustajastaan Kauhajoen Karhusta, kun joukkueet kohtasivat keskiviikon runkosarjan viimeisessä ottelussa.

Sami Toiviainen huilautti illan ottelussa Chris Owensia, eikä kokoonpanossa ollut Sharaud Currykaan käynyt kentällä. Joonas Lehtoranta (36 min) ja Otto Kilpeläinen (15 min) pääsivätkin molemmat pelaamaan uriensa toiseksi isoimmat minuutit. Myös Randall Hanke esiintyi seitsemännen kerran KTP-paidassa.

– Peli käytiin pelaamassa ja kukaan ei loukkaantunut. Välillä oli ihan hyvääkin peliä, mutta Karhu oli toisella puoliajalla parempi. Intensiteetti ei ollut tänään korkea, mutta ei se kuitenkaan mitään kävelyä ollut. Lopullinen puristus puuttui molemmilta joukkueilta, KTP:n päävalmentaja Sami Toiviainen toteaa seuran sivuilla.

Toiviainen löysi ottelusta myös positiivisia puolia.

– Jontulta (18/8s) ihan hyvä peli, vaikka muutamat helpot lay-upit lipsahtivatkin ohi. Ja Oton (3/8) kahdeksan levypalloa on mainitsemisen arvoinen suoritus.

Jarruttelu loppui tähän päivään, sillä kauan odotetut pudotuspelit alkavat maanantaina KTP:n kotiottelulla.

– Kevyet 56 peliä on nyt pelattu. Pelaajat lepäävät huomenna ja perjantai-lauantai-sunnuntai harjoitellaan normaalisti. Luottavaisena lähdetään kohti puolivälieriä, eikä pelaajillakaan ole mitään suurempia vammoja.