Pyrintö ei hävinnyt Korisliigan runkosarjassa kertaakaan Pyynikillä ja kirjautti samalla runkosarjan voittoennätyksen voittamalla 44 ottelustaan peräti 38. Pyrinnön riveissä katseet on nyt siirretty maanantaina alkaviin pudotuspeleihin.

Pyrintö päätti runkosarjansa voittamalla Lahden Namikan ja Antero Lehto oli tyytyväinen menneeseen kauteen.

– Paljon on pelejä takana ja kyllä tässä aika tyytyväinen saa olla siihen, miten kausi on sujunut. Tämä oli kiva peli ja hyvä lopetus pitkälle runkosarjalle. 22-0 rekordi kotikentältä ja sarjan voittoennätys lisäävät tietysti itseluottamusta, mutta pudotuspelit ovat aivan oma maailmansa. Kotikenttäetu pudotuspeleissä on iso asia ja odotan jo innolla maanantain puolivälieräavausta. Kevät on hienoa aikaa Korisliigassa ja edessä on upeita pelejä, Lehto hehkuttaa Pyrinnön sivuilla.

Päävalmentaja Pieti Poikola otti runkosarjan voiton ja voittoennätyksen rauhassa.

– Annamme enemmän painoa sille, miten asioita tehdään kuin yksittäisille luvuille. Toki ne voivat motivoida joitakin pelaajia. Haluamme pelata jokaisen pelin niin hyvin kuin mahdollista ja kotisaldomme on merkki siitä. Saavutus on hieno joka tapauksessa.

Lahti ja Pyrintö kohtaavat toisensa myös pudotuspeleissä.

– Lahti on pelannut jokaisen ottelun erinomaisen hyvin. Lahti on yksi niistä kuudesta joukkueesta jolle ollaan hävitty ja ihan ansaitusti. He pelaavat rehellistä koripalloa. Tässä sarjassa on joukkueita, jotka eivät puolusta ollenkaan ja tekevät hyökkäyksessä mitä sattuu. Se ei vie suomalaista korista eteenpäin. Uskon, että Lahden kaltainen aggressiivinen puolustus ja selkeä hyökkäyskonsepti auttavat pelaajia, Poikola kehuu tulevaa vastustajaa.