Viime kauden lopun Korikobria valmentanut Derrick Crayton jatkaa lapualaisten valmennusryhmässä myös tulevalla kaudella, kun hän toimii päävalmentaja Nenad Stefanovicin apuvalmentajana.

Crayton otti viime kaudella Korikobrien päävalmentajavastuun kesken kauden ja nosti joukkueen aina pudotuspelien kynnykselle saakka.

– Viime kaudella, todella vaikean alkukauden jälkeen, saimme rivit kokoon ja lopulta taistelimme jopa pudotuspelipaikasta. Kausi oli kokonaisuudessaan opettavainen minulle, koska se oli ensimmäinen Korisliigatasolla, Crayton valottaa Korikobrien sivuilla.

Kobrat on aloittanut jo valmistautumisen tulevaan kauteen ja Craytonin mukaan kaikki näyttää tällä hetkellä hyvältä.

– Olemme tehneet jo kovasti töitä, yhdessä joukkueen päävalmentajan Nenad Stefanovicin kanssa, joukkueen rakentamisen aikana. Nenad on tuttu jo monen vuoden takaa joten tiedän, että yhteistyö tulee sujumaan mutkattomasti, Crayton toteaa.

Seuran puolelta oli haluja jatkaa yhteistyötä Craytonin kanssa.

– Jo keväällä oli selvää, että pyrimme jatkamaan yhteistyötä Derrickin kanssa. Meillä on nyt erinomainen valmentajakolmikko, jotka kaikki ovat olleet jo useamman vuoden Kobrien organisaatiossa mukana ja tästä on hyvä jatkaa tulevalle kaudella, Markku Turja toteaa.