Karhu on solminut ensi kautta koskevan sopimuksen jenkki Greg Manganon kanssa.

Vuonna 1989 syntynyt ja 2012 Yale yliopistosta valmistunut Mangano tulee pelaamaan Karhussa nelospaikkaa. Viimeisenä yliopistovuonna 105-kiloinen ja 205-senttinen järkäle teki 18 pistettä ja otti 9,4 levypalloa per ottelu.

Kaudella 2012–2013 Mangano pelasi Espanjassa, Forca Lleidan joukkueessa. Siellä 14 pelissä keskiarvoiksi muodostui 9 pistettä ja 5,1 levypalloa. Kaudella 2013–2014 hän pelasi 9 ottelua Romaniassa. Sieltä tilastoitiin miehelle 9 pistettä ja 4,2 levypalloa ottelua kohden.

– Mangano valikoitui meidän pelaajaksi noin 40 pelaajan joukosta, Karhun valmentaja Sami Toiviainen kertoo seuran sivuilla.

– Hän on kohtuullisen monipuolinen pelaaja, ja tuo meille kokoa, heittovoimaa ja myös levypallovoimaa. Tarkistin hänen taustojaan ollessani Romaniassa ja kaikki mitä kuulin, oli pelkästään positiivista, Toiviainen jatkaa.

Karhulla on nyt voimassa olevat pelaajasopimukset Markus Moleniuksen, Niko Mattilan, Bojan Sarcevicin, Aleksi Huuskosen, Antti Kanervon, Juho Lentorannan, Jermont Hortonin ja Greg Manganon kanssa. Kotimaiset muuttavat Kauhajoelle ensi viikon alussa, pois lukien Kanervo, joka taistelee MM-kisapaikasta Susijengiin. Toiviainen on jo perheensä kanssa paikkakunnalle muuttanut.