Kouvot sai viimeisen palasen joukkueeseensa, kun se kiinnitti riveihinsä takamiehenä ja laiturina viihtyvän monipuolisen Grant Johnsonin. Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen katsoo erittäin luottavaisena kohti tulevaa kautta ja uskoo joukkueen menestykseen.

Lehtosen mukaan Johnson sopii erinomaisesti Kouvojen palettiin, vaikka kokemusta ammattilaiskentiltä ei ole vielä juuri karttunut.

– Grant ei ole aivan yhtä kokenut tai yhtä monipuolisella resumella varustettu kuin aikaisemmat kiinnityksemme, mutta uskon että hän on juuri sopivin pelaaja meidän nykyjoukkueeseemme. Hän on monipuolinen takamies/laituri ja odotan häneltä täten monipuolista takamiespeliä, hyvää puolustusta ja nopeiden hyökkäysten näyttävää päättämistä. Hän on parhaimmillaan vapaalla kentällä ja käytettäessä palloscreenejä. 195-senttisenä pelaajana hän mahdollistaa meille erilaisten viisikoiden käytön kauden aikana ja loukkaantumisten sattuessa pelaajien monipuolisuus on ratkaisevassa asemassa. Koollaan ja urheilullisuudellaan Grant saa puolustettavakseen vastustajien parhaan takamiehen, Lehtonen valottaa uusimman tulokkaan roolia ja ominaisuuksia seuran sivuilla.

Kokemattomuudesta ja nuoresta iästä huolimatta Kouvoissa nähdään Johnsonin omaavan valtavan potentiaalin. Kouvojen edustusjoukkueen vahvaan taustatiimiin kuuluva seuralegenda Mikko Sydänmaanlakka uskoo Johnsonin sopeutuvan hyvin joukkueeseen.

– Grant on nälkäinen, monipuolinen ja isokokoinen 2-3 paikan pelaaja ja hän sopii pelaajatyypiltään meidän kokoonpanoomme täydellisesti. Mahdollisten loukkaantumisten sattuessa hän pystyy hoitamaan montaa pelipaikkaa. Joukkueemme kokoonpano oli jo sellainen, että siihen olisi ollut hyvin vaikeata istuttaa jo valmista tähtipelaajaa. Grant voi nyt hyvin hakea meillä nostetta ja onnistumista uralleen.

Kouvojen joukkue on hyvin pitkälti nyt kasassa. Lehtosen mukaan kouvolalaisilla on ensi kaudella kaikki edellytykset taistella aivan kärkisijoista.

– Joukkueemme on monipuolinen, kookas ja levypallovoimainen. Avainasemassa on löytää tälle joukkueelle oikea puolustustapa, pisteitä tulemme varmasti tekemään riittävästi. Joukkueen minimitavoitteena runkosarjassa ovat sijat 4-6 ja mikäli pääsemme pudotuspeleihin terveenä, riittää joukkueemme upside jopa mestaruuteen, Lehtonen väläyttää.