Suomi kohtasi Australian kolmannen kerran tänä kesänä ja ennen perjantai-illan ottelua voitot olivat tasan 1-1. Strasbourgissa pelatussa ottelussa Australia ei antanut Suomelle mitään mahdollisuuksia, vaan otti selvän 80-57-voiton.

Australia karkasi alussa jo 15-6-johtoon ja Suomen heitot kolisivat rautoihin ja jaksolle osui pätkä, jossa Suomi pelasi viisi minuuttia ilman pisteitä. Suomi heitti muun muassa kaikki 10 kolmosen yritystään ohi ensimmäisen neljänneksen aikana. Suomi piti Australian kuitenkin pisteittä viimeiset 2,5 minuuttia ja nousi 15-13-tilanteeseen.

Suomi aloitti tahmeasti myös toisen jakson eivätkä heitot uponneet millään. Australia sen sijaan jyräsi vahvasti pussittamalla toisella neljänneksellä 25 pistettä ja repäisi tauolle lähdettäessä 16 pisteen johtoaseman. Suomi sai vain yhden kolmosen sisään 16 yrityksestä koko ensimmäisen puoliajan aikana.

Kolmas neljännes alkoi kahden edellisen toisintona, kun Australia kasvatti eron nopeasti 25 pisteeseen. Jakson loppupuolella Teemu Rannikko alkoi ottaa roolia, kun hän iski kaksi kolmosta peräkkäin pussiin ja Suomi sai 10-1 runin. Lopulta viimeiselle neljännekselle mentiin Australian 60-46-johdossa.

Suomi ei saanut päätösneljänneksellä kunnon kiriä aikaiseksi, kun heitot menivät edelleen ohi. Lopulta Australia otti selvän 80-57-voiton.

Suomen heittopeli oli heikkoa, sillä kakkoset upposivat vain 32 prosentin tarkkuudella ja kolmoset 19. Suomen paras pistemies oli 11 pistettä tehnyt Petteri Koponen.