Korisliigan viime kauden neljänneksi paras pistemies Ronnie Clark jatkaa uraansa Tapiolan Hongan paidassa.

Kolmannen peräkkäisen kauden espoolaismiehistössä aloittava Clark täydentää Hongan ulkomaalaistrion.

Viime kaudella Hongan paidassa 45 ottelua 19,4 pisteen ja 6,2 levypallon keskiarvoilla pelannut Clark tuo joukkueeseen kokemusta, johtajuutta ja ennen kaikkea tulivoimaa. Viime kaudella Clark upotti pelitilanneheittonsa kovilla tarkkuuksilla, kolmen pisteen kaaren takaa peräti 42,1 % tarkkuudella.

33-vuotias, 195-senttinen Clark on ollut tärkeä pelaaja Hongalle niin Korisliiganousuun päättyneellä kaudella 2012-2013 kuin ensimmäisellä liigakaudellakin. Viime kaudella Clark yllätti monet nousemalla suoraan divarista yhdeksi Korisliigan parhaimmista pelaajista. Etenkin alkukaudesta Clark oli pitelemätön, kurittaen peräkkäisissä otteluissa Vilpasta 31, Kouvoja 35 ja Korihaita 37 pisteen edestä. Kolmen pisteen heittotarkkuudessa Clark oli Korisliigan 7. paras ja vapaaheittotarkkuudessa 3. paras.

Tapiolan Hongan kokoonpanossa on nyt 11 pelaajaa. Clarkin lisäksi sopimuksen ovat tehneet Manny Ubilla, Ike Udanoh, Joni Herrala, Villematti Kopio, Okko Järvi, Henri Niemistö, Anton Odabasi, Tero Laitinen, Ville Puotila ja Ville Wuorenjuuri. Joukkueen kokoonpano täydentyy vielä elokuun aikana.