Tapiolan Honka teki tärkeän jatkosopimuksen, kun Ronnie Clark aloittaa kolmannen kautensa joukkueessa. Hongan päävalmentaja Tuomas Iisalo oli erittäin tyytyväinen Clarkin jatkaessa joukkueen riveissä.

Iisalo oli tyytyväinen saadessaan haluamansa miehen joukkueeseensa.

– Ronnie oli ykkösvaihtoehtomme laiturin paikalle. Joukkueemme on läpikäynyt suuria muutoksia viime kaudesta, joten Ronnien signaus oli jatkuvuuden kannalta erittäin tärkeää. Tiedämme tarkalleen millaisen pelaajan saamme: heittovoimaisen skoraajan, joka on sarjan parhaita yksi vastaan yksi -pelaajia, kertoo Hongan päävalmentaja Tuomas Iisalo seuran sivuilla.

– Ronnien lisäys tuo meille merkittävästi lisäoptioita hyökkäykseen ja vaikuttaa olennaisesti myös vastustajien ottelusuunnitelmiin. Ronnien perässä oli useampi seura, joten olen todella tyytyväinen, että hän valitsi juuri Tapiolan Hongan, Iisalo iloitsee.

Clark itse kertoo odottavansa kautta mielenkiinnolla.

– Meillä on nuori joukkue, joten odotukset on syytä pitää maltillisina. Ainoa asia, jota nuorelta joukkueelta voidaan vaatia on, että teemme joka ilta parhaamme. Uskon kuitenkin, että nuoret pelaajamme ovat valmiina ottamaan isomman roolin ja isomman vastuun tuoman haasteen vastaan. Odotan mielenkiinnolla pelaamista Tuomaksen (Iisalo) alaisuudessa. Meillä on pitkä yhteinen historia, joten uskon, että keskinäinen työskentely tulee olemaan helppoa, Clark sanailee.