Upean Ukraina-voiton jälkeen Susijengin pelaajat käväisivät Bizkaia Areenan ulkopuolella sijaitsevalla fanialueella tervehtimässä tuhansia suomalaisfaneja. Tunnelma tilaisuudessa oli sanoinkuvaamaton, kun fanit lauloivat ja huusivat ja pelaajat olivat luonnollisesti otettuja kannustuksesta.

Lavalle astuneet Susijengin pelaajista muutama päätyi juontaja Antti-Jussi Sipilän haastatteluun ja Petteri Koponen jakoi faneille kiitosta.

– En ole ikinä kokenut mitään tällaista. Tämä on ihan huikeaa. Kiitos kaikille! Teidän ansiosta voitimme tänään. Olimme vähän väsyneitä, mutta aina kun te huusitte, niin emme pystyneet lopettamaan kesken, Koponen hehkutti lavalla.

Päävalmentaja Henrik Dettmann kiitteli niin ikään yleisöä.

– Tämä on ihan uskomatonta. Kiitos kaikille. Tämä on antanut meille mielettömästi voimaa.

Ensimmäistä kesäänsä Susijengin paidassa esiintyvä Erik Murphy näytti silmin nähden herkistyneeltä ja liikuttuneelta yleisön vastaanotosta.

– Te olette uskomattomia, mutta anteeksi etten puhu suomea, Murphy heitti.

Suomalaisen äidin omaava Murphy kertoi Suomen edustamisen olevan iso asia hänelle.

– Se merkitsee paljon. Äitini on täällä yleisössä. Hän on istuttanut minuun suomalaisen ylpeyden siitä lähtien, kun olen ollut nuori. En voi edes sanoa sitä sanoiksi mitä se minulle merkitsee. Se on uskomaton tunne, Murphy totesi silminnähden häkeltyneenä.

Salttu Forsström, Bilbao