Tampereen Pyrintö on päättänyt jatkaa kaksi viikkoa sitten Tampereelle saapuneen Malik Cooken koeaikaa viikolla, jotta oikeat päätökset miehen suhteen saadaan perusteellisesti punnittua.

– Emme ole tyytyväisiä Malikin liikkumiseen, mutta toisaalta hän on parantanut harjoitus harjoitukselta. Malik on tyypillinen pelaaja, joka ei näytä kovin hyvältä kentällä, mutta kuitenkin tekee jatkuvasti oikeita asioita. Haluamme antaa hänelle vielä kaksi harjoitusottelua Ruotsissa aikaa antaa näyttöjä, jonka jälkeen teemme lopullisen päätöksen jatkosta.

– Koko joukkuekonseptimme on kauniisti sanottuna hakusessa. Silloin yksittäinen pelaaja näyttää tasoaan huonommalta, Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola selvittää Koripalloliiton tiedotteen mukaan.

Pyrinnöllä on tuoreen jatkosopimuksen tehneen Damon Williamsin ja Cooken lisäksi sopimukset Antero Lehdon, Ansenso Ampinin, Petri Heinosen, Osku Heinosen, Topias Palmin, Mikael Sandbergin, Ville Pekkolan ja Alex Vaenerbergin kanssa.

 

Tampereen Pyrintö aloittaa mestaruutensa puolustamisen keskiviikkona 1. lokakuuta, jolloin se isännöi Pyynikillä liigakauden avauksessa Tapiolan Honkaa.