Karhu jatkoi harjoituspelejä Salossa järjestytyssä turnauksessa. Karhu kohtasi lauantaina isäntäjoukkue Vilppaan ja sunnuntaina oli vuorossa Ruotsin pääsarjassa pelaava Solna Vikings, jota valmentaa Ray Ailus.

Karhu kirjasi lauantain pelistä helposti voiton lukemin 105–82.

– Vilpasta vastaan mentiin taas pelillisesti eteenpäin, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen kommentoi Karhun sivuilla.

– Hyökkäys toimi jo melko sujuvasti ja erilaisia variaatioita löytyy koko ajan lisää. Puolustuksessa kokeilimme muutamaa eri tapaa pelata palloskriinitilanteita. Puoliajalla tekemämme puolustusmuutokset toimivat ja toinen puoliaika olikin selvästi meidän heiniä. Mangano oli erinomainen ja muutenkin koko joukkueelta hyvä peli, Toiviainen kertasi ja viittasi 31 pistettä tehneeseen Greg Manganoon.

Karhun ja Solnan peli kirjattiin Solnalle lukemin 103–89.

– Teemana oli jälleen mennä asioissa eteenpäin ja kokeilla erilaisia puolustusmuotoja, Toiviainen ruoti sunnuntain peliä.

– Solna oli koko pelin aggressiivinen ja se aiheutti meille ajoittain ongelmia. Nyt otettiin pieni askel taaksepäin, joka toivottavasti kääntyy positiiviseksi, koska nyt näimme myös niitä asioita, joihin meidän tulee todellakin keskittyä. Onnistujista voi mainita Gilesin, Toiviainen päätti.

Karhu jatkaa harjoitusotteluitaan tulevalla viikolla matkustamalla Viroon pelimatkalle.

– Maanantaina pidämme vapaata, jonka jälkeen treenaamme lujaa tiistain ja keskiviikon, jonka jälkeen suuntaamme torstaina Viroon, jossa kohtaamme Raplan ja perjantaina Pärnun, Toiviainen avasi seuraavan viikon suunnitelmia.