Honka ja Kouvot pelasivat lauantaina viimeisen harjoitusottelun ennen keskiviikkona alkavaa Korisliigakautta. Torstain ottelun tapaan vajaamiehinen Honka kiusasi Kouvoja ensimmäisellä puoliajalla, mutta joutui jälkimmäisellä puolikkaalla taipumaan. Lopputulos Kouvoille 103-74.

Kouvot hallitsi ottelun avausneljännestä, mutta Honka sai juonesta kiinni toisella neljänneksellä, jonka vierasjoukkue vei nimiinsä peräti 14-30. Tauolle mentiin Hongan johtaessa 41-48. Kouvot nykäisi kolmannella jaksolla, jonka se vei pistein 31-15. Viimeisen jakson alussa Honka roikkui vielä mukana tilanteen ollessa 78-70, mutta sen jälkeen Kouvot nykäisi peräti 23-0 ja varmisti ottelun voiton.

Hongan päävalmentaja Tuomas Iisalo löysi ottelusta tappiosta huolimatta hyviä elementtejä.

– Ensimmäisellä puoliajalla käytimme erinomaisesti vahvuuksiamme, nopeutta ja heittovoimaa. Joukkueen sisäpelaajina tänään toimineet Okko Järvi, Valtter Kortelainen ja Lasse Gummerus taistelivat hienosti Kouvojen kokoylivoimaa vastaan ja pystyimme vastaavasti asettamaan vastustajan puolustukselle haasteita liikkuvuudellamme. Kaikkiaan pelistä jäi positiivinen tuntemus, Iisalo kertoi Hongan kotisivuilla.

Pisteiden valossa honkalaisista onnistuivat Emmanuel Ubilla (16/4/6 syöttöä) ja 18-vuotias Okko Järvi (14/3). Kouvoilta Ville Kaunisto (19/7) ja Jonathan Jones (17/10) tehtailivat korkeimmat pistemäärät.