Bisons koki kolmannen tappionsa VTB-liigassa, kun se taipui vieraskentällä Jeniseille 79-99 (43-49).

Bisons lähti otteluun jälleen vahvasti, kun se vei ensimmäisen neljänneksen nimiinsä 24-22. Toisella neljänneksellä kotijoukkue kuitenkin kokosi rivinsä ja nousi lopulta kuuden pisteen taukojohtoon.

Ottelun ratkaisu nähtiin kolmannella jaksolla, kun Jenisei pommitti 28 pistettä ja Bisons jäi 15 psiteeseen. Päätösneljännes olikin sitten enää kosmetiikkaa.

Bisons onnistui jälleen leveällä rintamalla, sillä peräti kuusi peluria pääsi kaksinumeroisiin (Ian Hummer 17, Travis Nelson 13, Matti Nuutinen 11, William Harris 10, Roope Ahonen 10, Aaron Johnson 10). Bisons oli alakynnessä erityisesti levypalloissa jotka Jenisei vei nimiinsä 38-21.

Bisons on hävinnyt kaikki kolme VTB-liigan otteluaan tähän mennessä ja sen seuraava VTB-peli on sunnuntaina, kun se pelaa ensimmäisen kotipelinsä kohdatessaan Tsmoki Minskin.