Korisliigassa pelattiin lauantaina neljä ottelua. Ainoat puhtaalla tilillä olleet joukkueet Kataja ja Bisons joutuivat taipumaan omissa otteluissaan.

Namika Lahti otti kauden avausvoittonsa, kun se kaatoi tappioitta olleen Katajan huiman loppukirin päätteeksi 77-74. Kataja johti ottelua siihen saakka, kun ottelua oli puolitoista minuuttia jäljellä. Namika veti kuitenkin ratkaisevalla hetkellä 9-0 runin ja nousi rinnalle sekä ohi.

Namikan takaa-ajon käynnisti Cameron Bennerman, joka iski kahdeksan pistettä peräjälkeen tuoden lahtelaiset tasoihin. Hän tekikin ottelun korkeimman pistemäärän 22. Namikalta kaksinumeroisiin ylsi lisäksi 11 pistettä pussittanut Ilkka Vuori. Muuten lahtelaiset onnistuivat laajalla materiaalilla, sillä kaikki hieman enemmän minuutteja saaneet avasivat pistesaldonsa. Katajan tehot lepäsivät kolmikon Robert Arnold (19), Teemu Rannikko (18) ja Ken Horton (15/12) harteilla.

Vilpas murskasi kotikentällään Kobrat selvästi 94-73. Vierailijat sinnittelivät vielä ensimmäisen neljänneksen mukana, mutta toisen (28-12) ja kolmannen (26-17) Vilpas teki lopullisen pesäeron. Vilppaalta William Walker oli jälleen pitelemätön 27 pisteellään. Darren Duncan heitti 18 pistettä, debyytin tehnyt Juan Pattillo 13 ja Sami Ikävalko johti kotimaista rintamaa 11 pisteellä. Kobrien tehokkain oli 20 pistettä heittänyt Juho Nenonen. Paul Carter heitti 19 pistettä ja Stephen Lumpkins tilastoi yhdeksän pistettä ja 11 levypalloa.

Kouvot on edelleen tappioitta kotikentällään, kun se kukisti Karhun 91-83. Joukkueet etenivät suhteellisen tasatahtiin viimeiselle neljännekselle saakka jolloin Kouvot repäisi 7-0 runin eikä Karhu pystynyt siitä enää nousemaan. Lopullisesti joukkueen selkäranka katkesi, kun Jason Conley ja Ville Kaunisto upottivat peräkkäisissä hyökkäyksissä kolmoset pussiin. Kaksikko olikin Kouvojen tehokkaimmat pelaajat, sillä Conley viimeisteli 24 pistettä ja Kaunisto ylsi 22 pisteeseen. Grant Johnson nakutti 12 pinnaa. Vieraat jylläsivät laajalla rintamalla ja Greg Mangano oli joukkueensa ykkösmies 19 pisteellä ja 12 levypallolla. Antti Kanervo (16), Jermont Horton (15), Devonne Giles (13) ja Bojan Sarcevic (11) ylsivät myös hyville lukemille.

Pyrintö ei antanut Bisonsille mahdollisuuksia, vaan aiheutti loimaalaisille kauden ensimmäisen tappion 88-71-lukemin. Pyrintö karkasi jo heti avausneljänneksellä 26-12 johtoon ja tauolla ero oli jo 24 pistettä. Bisons kavensi toisella puoliajalla hieman eroa kiinni, mutta ottelu oli jo ratkennut. Pyrinnöltä Antero Lehto ja Damon Williams pyörittelivät taas palettia. Williams tykitti 23 pistettä ja Lehto pisteen vähemmän. Asenso Ampim keräsi 11 pistettä. Bisonsilta Aaron Johnson oli paras pistemies tehden 19 pinnaa. Will Harris heitti 14, Travis Nelson 13, Matti Nuutinen 11 ja Eero Aaltonen 10 pistettä.