Susijengin ja Bisonsin Tuukka Kotti on joutunut katsomaan alkukauden pelejä sivusta alaraajavamman takia. Kotti ei osaa vielä sanoa tarkkaa päivämäärää paluulleen, vaan ottaa tilanteensa rauhassa.

Kotin mukaan toivoo olevansa pelikunnossa mahdollisimman pian, mutta ei ota tässä vaiheessa riskejä.

– Päivä kerrallaan mennään. Tämä kuuluisa alaraajavamma enkä ikävä kyllä pysty avaamaan sitä enemmän. Toivottavasti pääsisin pian takaisin kuntoon. Tämä täytyy kuitenkin tehdä huolella, ettei tästä tule mitään oravanpyörää. Pelirytmi on tällä hetkellä niin hektinen, että on parempi pelata varman päälle, ettei tule liian aikaisin takaisin, Kotti valottaa loukkaantumistilannettaan SuomiKoris-sivustolle.

Petteri Koponen on haastanut kaikki korisihmiset mukaan Movemberiin kasvattamaan viiksiä ja keräämään rahaa miesten eturauhassyövän tutkimisen hyväksi. Kotti vielä aprikoi omaa osallistumistaan.

– Katsotaan. Näin, että Petteri oli lähtenyt tähän mukaan ja onhan tämä hyvän asian puolesta. Kysäisin asiaa puolisolta, eikä hän ollut kovinkaan innostunut. Tässä vaiheessa sanoisin, että mahdollisuudet ovat 50-50, Kotti heittää.

Salttu Forsström