Keskiviikkona pelattiin kaksi Korisliigan ottelua. Karhu palasi voittojen tielle katkaisten Hongan voittoputken ja Seagulls avasi voittotilinsä Katajan kustannuksella.

Seagulls otti kauden avausvoittonsa, kun se aiheutti Katajalle joensuulaisten neljännen peräkkäisen tappion 90-85-lukemin. Kataja oli otteln alussa niskan päällä, mutta Seagulls ratkaisi ottelun hurjalla kolmannella neljänneksellä, kun helsinkiläiset veivät sen nimiinsä peräti 36-17. Seagullsin tähti oli 32 pistettä upottanut Deremy Geiger, joka pussitti samalla kuusi kolmosta. Malsahn Basabe heitti 22 pistettä ja nappasi samalla 15 levypalloa. Justin Stommes sukitti 21 pistettä. Katajan tehot olivat pitkälti Robert Arnoldin (27 pistettä) ja Tom Knightin (22) harteilla. Petri Virtanen ja Ken Horton tilastoivat 10 pistettä mieheen.

Karhu palasi voittojen tielle voittamalla Hongan 94-79. Karhu karkasi ottelussa jo ensineljänneksellä voittaen sen 27-11 eikä Honka saanut eroa kurottua enää kiinni. Karhu onnistui laajalla rintamalla, kun Greg Mangano iski 21 pistettä ja nappasi 13 levypalloa. Devonne Giles (16), Antti Kanervo (15), Jermont Horton (15) ja Aleksi Huuskonen (10) onnistuivat myös pistesaldojensa kohentamisessa. Hongalta Villematti Kopio upotti 18 pinnaa, Emmanuel Ubilla saalisti 16, Ike Udanoh 14 sekä Henri Niemistö ja Okko Järvi 11.