Petteri Koposen, Sasu Salinin ja Gerald Lee juniorin Eurocupin jatkolohkot ovat nyt selvinneet Euroliigan joukkueiden sijoitusten ratkettua.

Himki voitti oman lohkonsa Eurocupissa, mutta saa kovan lohkon jatkopeleihin. Euroliigasta mukaan tuli ranskalainen Limoges ja lisäksi lohkon täydentää kreikkalainen PAOK ja italialainen Cantu.

Salinin Olimpija pelasi Himkin kanssa samassa lohkossa ja sijoittui siinä kolmanneksi. Olimpijalle tulee kaksi reissua Saksaan, kun vastustajaksi tuli Euroliigassa vaisusti pelannut, mutta todella kova Bayern München. Saksalaisväriä lohkoon tuo myös Brose Baskets. Lohkon täydentää ranskalainen Dijon.

Leen Ploiesti selvitti tiensä jatkoon oman alkulohkonsa neljäntenä ja joutuu kovien haasteiden eteen, kun Euroliigasta lohkoon tuli viime kauden Eurocup-mestari Valencia. Lohkon täydentävät myös kova venäläinen Lokomotiv Kuban sekä ranskalainen Nancy.

Jatkolohkon ottelut pyörähtävät käyntiin 6.1.2015 ja viimeiset ottelut pelataan 11.2. Lohkoista kaksi parasta jatkaa 16 parhaan joukkoon.