Bisons pääsi lähtemään joulun viettoon makeista lähtökohdista, kun se voitti Vantaalla aivan Euroopan huippujoukkueisiin lukeutuvan Lokomotiv Kubanin jatkoajan jälkeen 82-77.

Parin kauden takainen Eurocup-voittaja Lokomotiv näytti menevän jo menojaan, kun se johti tauolla 42-29. Bisons heräsi taisteluun kuitenkin kolmannella neljänneksellä vieden sen 25-13. Varsinaisen peliajan loppu oli jännittävä jossa molemmilla oli paikkansa ratkaista ottelu, mutta lopulta mentiin jatkoajalle.

Jatkoajalla Bisons otti pelin haltuunsa, kun Anthony Hilliard teki neljä pistettä putkeen eikä Bisons enää luovuttanut johtoasemaansa.

Loimaalaiset onnistuivat leveällä rintamalla, sillä peräti kuusi pelaajaa pääsi kaksinumeroisiin pisteisiin. Tehokkain oli yli 40 minuuttia raatanut Hilliard, joka tilastoi 25 pistettä. Matti Nuutinen heitti 13 pistettä ja Aaron Johnson 11. Lisäksi Tuukka Kotti, Travis Nelson ja Ian Hummer kasasivat 10 pistettä. Hummer kahmi myös 13 levypalloa ja Kotti säesti 10 levarilla.

Bisons aiheutti Lokomotiville näin sen viidennen tappion ja otti samalla kolmannen voittonsa VTB-liigassa.

Bisonsin seuraava peli on 28.12., kun se kohtaa kotikentällä VEF Riian. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä täältä.