Korisliigan viimeiset ottelut ennen joulua pelattiin lauantaina. Kouvot ja Namika Lahti pääsivät lähtemään jouluun voitot lahjakassissaan.

Kouvot puristi niukan 79-74-voiton Seagullsista. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli kaksijakoinen, kun Seagulls vei ensimmäisen neljänneksen yhdeksällä pisteellä ja Kouvot kuittasi heti seuraavassa jaksossa taukotilanteeksi tasan. Sen jälkeen joukkueet etenivät käsi kädessä kohti loppua. Seagulls ahdisteli loppuun saakka, mutta lopulta Kouvot korjasi potin.

Kouvojen tehomies oli komeat 21 pistettä ja 17 levypalloa tilastoinut Ville Kaunisto. Jonathan Jones saalisti 16 pinnaa, Ilari Seppälä 15 ja Tuomas Hirvonen 10. Seagullsin paras pistemies oli 19 pistetä heittänyt Deremy Geiger. Eero Lehtinen heitti 16 ja Carl Lindbom sekä Melsahn Basabe 11. Basabe repi samalla peräti 20 levypalloa ja Lindbomkin tilastoi tupla-tuplan kymmenellä levarilla.

Lahti aiheutti Hongalle sen kahdeksannen peräkkäisen tappion selvällä 88-72-voitolla. Espoolaisten otteluun lähtöä ei helpottanut Ike Udanohin poissaolo, sillä jo ennestään loukkaantumisen takia puuttui Ronnie Clark. Namika oli koko ottelun ajan kuskin paikalla eikä Honka missään vaiheessa pystynyt haastamaan isäntiä kunnolla.

Namikan ykkösnimi oli Vesa Mäkäläinen, joka teki 17 pistettä ja otti hurjat 18 levypalloa joista 11 hyökkäyspäässä. Samaan pistemäärään ylsi myös Ilkka Vuori. Ryan Wright heitti 15 pistettä, debyyttinsä tehnyt Kevin Tiggs 14 ja David Gonzalvez. Hongan ykkönen oli peräti 29 pistettä tehnyt Emmanuel Ubilla. Joni Herrala upotti 12 pistettä ja Anton Odabasi 11.