Mikko Koiviston kausi frankfurtilaisessa Fraport Skylinersissä on ollut loukkaantumisten sävyttämä. Nyt Susijengin takamies on kuitenkin pelikunnossa.

Koivisto kärsi syksyn aikana keskivartalovammasta, joka piti hänet pariin otteeseen poissa pelikentiltä. Vuoden alusta lähtien hän on kuitenkin ollut jälleen peleissä mukana.

– Nyt olen melkein kunnossa. Tässä on ollut vähän huonoa tuuria loukkaantumisten kanssa. On ollut paljon pieniä vaivoja, jotka ovat johtuneet siitä samasta vammasta, Koivisto valottaa SuomiKoris-sivustolle.

Nyt hän toivoo, että kaikki vammat ovat takanapäin.

– Luulen niin. Tässä oli pitkä tauko ja aikaa laittaa itseni kuntoon.

Koivisto teki syksyllä sopimuksen seuran kanssa, joka kattoi alun perin tammikuun puoleenväliin saakka, mutta sopimusta pidennettiin helmikuun loppuun saakka.

– Jatko oli se mitä halusin. Tietenkään pelaajan kannalta tällainen pätkäsopimus ei ole ideaali, mutta se oli paras vaihtoehto niistä mitä tarjolla oli. Jäin mielelläni tänne, sillä olen viihtynyt hyvin.

Gordon Herbertin valmentama Skyliners aloitti kauden vaisusti, mutta on äitynyt parin viime kuun aikana vahvaan vireeseen ja on noussut jo pudotuspelipaikalle.

– Saimme jätkiä terveeksi ja se on varmasti se suuri syy. Meillä on ollut huonoa tuuria loukkaantumisten kanssa ja on surkea tilanne, kun yli puolet kokoonpanosta oli sivussa ja jouduimme pelaamaan Pro B:n pelaajilla pelejä. Nyt jätkät ovat terveinä ja pari voittoa ovat nostaneet itseluottamusta. Suunta on oikea, Koivisto päättää.

Koiviston ja Skylinersin seuraava peli on edessä keskiviikkona, kun joukkue pelaa EuroChallengessa hollantilaista Den Boschia vastaan. Skyliners voitti EuroChallengen jatkolohkon avausottelussa Tarton.

Salttu Forsström