Korisliigassa pelattiin perjantaina kaksi ottelua. Voittoihin ylsivät Kouvot ja KTP.

Kierroksen kärkikamppailu pelattiin Mansikka-ahon urheiluhallissa Kouvolassa, kun Kouvot ja Loimaan Bisons ottivat yhteen. Kotijoukkue Kouvot oli vahvempi luvuin 85-66. Ensimmäinen puoliaika oli vielä tasainen, sillä tauolle mentiin Kouvojen kuuden pisteen johdossa. Kolmannen neljänneksen kouvolalaiset veivät lukemin 25-14 ja repäisivät eroksi ratkaisevan tuntuiset 17 pistettä. Päätösneljänneksellä pisteitä tehtiin lähes vuorotahtiin, ja näin Kouvot nappasi itselleen riemukkaan voiton. Joukkue nousi voiton myötä sarjakakkoseksi tasapisteisiin pelin vähemmän pelanneen Bisonsin ja kaksi peliä vähemmän pelanneen Kauhajoen kanssa.

Kouvojen paras pistemies oli 22 pistettä heittänyt Jason Conley. Andre Williamsson teki 18 pistettä. Bisonsin kaikki kaikessa oli Ian Hummer 23 pisteellään. Hänen lisäkseen ainoastaan Travis Nelson ylsi kaksinumeroisiin lukuihin heittäen 12 pistettä.

Illan toisessa ottelussa KTP voitti kotikentällään Salon Vilppaan 98-81. Sarjajohtaja otti Vilppaalta luulot pois heti avausneljänneksellä vieden sen nimiinsä 24-12. Loppupeli edettiin sitten tasaisemmin isäntien voittaessa toisen neljänneksen kahdella ja kolmannen kolmella pisteellä. Kun päätösneljännes päättyi tasan, KTP:n voittomarginaaliksi tuli 17 pistettä.

KTP:n tehomiehenä hääri 26 pistettä heittänyt Timo Heinonen. Kenneth Simms teki 20 pistettä. Vierasjoukkue Vilppaan pistelinkoina toimivat 22 pistettä heittänyt Darren Duncan sekä 20 pisteen William Walker.