Lauantaina Vantaalla nähdään harvinaista herkkua, kun Bisons saa vastaansa VTB-liigan ottelussa Petteri Koposen Himkin. Bisons ei lähde nöyristelemään isoja nimiä ja toivoo kotiyleisöä selkänsä taakse.

Bisons on ollut hurjassa vireessä VTB-liigassa ja lähtee haastamaan tähtiä vilisevän Himkin. Loimaalaiset ovat napanneet hienoja voittoja kovassa sarjassa ja pistäneet muun muassa UNICS Kazanin tähtisikermän tiukoille. Päävalmentaja Greg Gibsonin mukaan alkujännitys ja –kunnioitus on ehtinyt karista pois.

– Olemme pelanneet 22 peliä jo VTB-liigassa ja luulen, että pelaajamme ovat jo tottuneet isoihin peleihin. Olemme pelanneet Lokomotivin, Kazanin ja TsSKA:n kaltaisia joukkueita vastaan ja pelaajat alkavat olla tottuneita heihin. Emme lähde enää pelkäämään ketään, Gibson toteaa SuomiKoris-sivustolle.

Maailman tähtiä solkenaan olevaa TsSKA:ta vastaan Vantaan Energia Areenan katsomot olivat yllättävän tyhjillään. Gibson kuitenkin luottaa, että Himkiä vastaan vapaita paikkoja ei juuri löydy, sillä jo Koponen toimii vahvana magneettina katsojien suhteen.

– Toivottavasti halli olisi täynnä. Olisi pettymys jos näin ei olisi. Myös Koponen ansaitsee sen, sillä hänellekin olisi varmasti hienoa, että katsojia olisi paikalla runsaasti. Samalla me tarvitsemme myös kaiken mahdollisen tuen Himkiä vastaan, Gibson korostaa.

Bisonsin ja Himkin välinen ottelu alkaa Vantaan Myyrmäessä kello 19.00.

Salttu Forsström