Kauan odotettu Petteri Koposen paluu Suomen kentille nähtiin lauantaina, kun Bisons ja Himki kohtasivat VTB-liigan ottelussa. Koponen oli kovassa vireessä johdattaen Himkin jännittävässä ottelussa 87-84-voittoon.

Koponen aloitti heti räväkästi pussittaen avausneljänneksellä jo yhdeksän pistettä, kun Himki vei avausjakson kuudella pisteellä nimiinsä. Toisella neljänneksellä Himki karkasi jo parhaimmillaan kymmenen pisteen johtoon, mutta Bisons sai kutistettua eron lopulta seitsemään, kun tauolle lähdettiin.

Kolmannen neljänneksen alku oli edelleen moskovalaisten hallintaa, mutta jakson puolivälissä Bisonsin tehomies Anthony Hilliard sytytti yleisön kolmosellaan ja loimaalaiset aloittivat kovan kirin, joka toi kotijoukkueen tasoihin jakson lopussa. Päätösneljännekselle lähdettiin kuitenkin Himkin kolmen pisteen johdossa.

Neljännen jakson alussa johto vaihtui tiuhaan, mutta Bisons pystyi repäisemään viiden pisteen kaulan jakson puolivälissä. Himki kuitenkin kuittasi nopeasti ja tuli rinnalle ja ohi. Bisons sai vielä pallon, kun peliä oli parikymmentä sekuntia jäljellä ja eroa oli piste, mutta Roope Ahonen menetti pallon ja Tyler Honeycutt iski ottelulle lopullisen niitin upealla alley-oopilla, kun pari sekuntia oli jäljellä. Bisons sai vielä tilaisuuden tasoittaa, mutta Hilliardin kolmosyritys jäi vajaaksi.

Koponen heitti ottelussa 19 pistettä ja hänen lisäkseen Tyrece Rice oli vireessä 21 pisteellä. Hilliard oli Bisonsin ykkönen 22 pisteellä, Ian Hummer 19, Tuukka Kotti heitti 12 ja Travis Nelson 10.