Keskiviikon Korisliigan kierros tarjosi melkoisia yllätyksiä, kun ennakkoon altavastaajat nappasivat otteluista voitot.

Suurin paukku nähtiin Lapualle, kun Kobrat järjesti jymy-yllätyksen kaatamalla Bisonsin 88-78. Kobrat repi eroa tasaisesti kolmen neljänneksen ajan ja johti ottelua parhaimmillaan 20 pisteellä. Päätösneljänneksellä Bisons sai aikaiseksi pienoisen kirin, mutta se ei päässyt missään vaiheessa uhkailemaan lapualaisten voittoa.

Chris Braswell oli hurjassa vireessä 27 pisteellä eikä Givi Bakradze jäänyt juuri huonommaksi 24 pisteellä. Paul Carter tilastoi 11/17 ja Austen Rowland nakutti 10 pistettä. Bisonsilta Anthony Hilliard ja Travis Nelson saalistivat 16 pistettä ja Tuukka Kotti 15. Ville Mäkäläinen sai kasaan 13 pinnaa.

Vilpas otti selvän 77-57-voiton Namika Lahdesta. Vilpas otti kotikentällään komennon heti alusta saakka ja tauolle mentiin salolaisten kahdeksan pisteen johdossa. Lopullinen ratkaisu nähtiin kuitenkin kolmannella jaksolla, kun se vei sen nimiinsä yhdeksällä pinnalla. päätösjakso oli lähinnä kosmetiikkaa.

Vilppaalta ratkaisijaksi nousi yllätysnimi, kun Ville Hänninen heitti 17 pistettä. Darren Duncan saalisti 16, William Walker 15 ja Jukka Kataja 13. Killian Larson heitti vain kaksi pistettä, mutta rohmusi 16 levypalloa. Lahtelaisten tehokkaimmat olivat Ryan Wright (17) ja Vesa Mäkäläinen (10).

Kauhajoella pelattiin Karhun ja KTP:n välinen kärkikamppailu, jonka Karhu kuittasi lopulta selvästi nimiinsä 90-71. Ensimmäinen puoliaika oli vielä tasainen ja tauolla eroa oli piste Karhun hyväksi. Kolmannella neljänneksellä Karhu kasvatti eron viiteen ja vahvan päätösneljänneksen ansiosta se repäisi lopullisen kaulan eikä KTP päässyt enää kantaan.

Greg Mangano oli Karhun tähti 27 pisteellä ja 15 levypallolla. Devonne Giles heitti 21 pistettä ja Bojan Sarcevic 11. KTP:n piti pelissä mukana Kenneth Simms 21 pisteellä, mutta hänen virhetilinsä täyttyi neljännen jakson alussa. Brandon Jefferson upotti 19 pistettä.