KTP jäi pieneksi Kauhajoella kun isäntäjoukkue Karhu rymisteli vakuuttavaan 90-71 (42-41) –kotivoittoon. KTP:n turma oli ennakoidusti lihamuuri Greg ManganoDevonne Giles, joiden pysäyttämiseen vihreäpaidat eivät löytäneet lääkkeitä.

KTP rämpii läpi kauden vaikeinta vaihettaan. Sen suurimmat ongelmat ovat tällä hetkellä puolustuslevypalloissa ja kaukoheitoissa. KTP jäi perjantaina ensimmäistä kertaa alle 20 puolustuslevypallon ja toisti keskiviikkona tempun. Muilla osa-alueilla hyvin pärjäävä Kenneth Simms ei ole pystynyt hoitamaan hommiaan puolustuskorilla, sillä sentteri jää kyseisessä tilastossa sentterivertailussa tylysti sarjan jumboksi. Simmsin jatkuvat virhevaikeudet haittaavat myös oleellisesti KTP:n sisäpeliä. Sarjan ylivoimainen virhekärki (4,1) pelasi hyökkäyskorilla tehokkaasti, mutta joutui jälleen jättämään kentän viiden virheen takia jo 24 peliminuutin jälkeen.

Laskusuhdanne on kuitenkin hyvä käydä läpi tässä vaiheessa kautta, eikä pudotuspeleissä. Näiden kahden huippujoukkueen kolmaskin kohtaaminen tarjosi vauhtia, vaarallisia tilanteita ja kuumia tunteita.

– Meillä enemmän heittoja, mutta vastustaja osui heitoissa 20 prosenttia tarkemmin, siinä syy tappioon. Meillä oli hyviä heittopaikkoja, mutta ei osuttu. Toki jos tehdään vain 71 pistettä, niin kyllä Karhukin pelasi hyvää puolustusta. Valitettavasti tämä ei nyt jää tähän, vaan tulen keskustelemaan pelin jälkeisistä tapahtumista ja muista jutuista koripalloliiton kanssa, Mirolybov totesi KTP:n sivuilla viitaten ottelun jälkeiseen torikokoukseen ja tunteiden kuumenemiseen.