Korisliigassa pelataan viikonloppuna viisi kovaa ottelua. Perjantaina ohjelmassa on kaksi ottelua ja lauantaina kolme.

Perjantaina Bisons jatkaa hurjaa pelitahtiaan, kun se kohtaa kotikentällään kärkijoukkueisiin lukeutuvan Kouvot. Perjantain toisessa ottelussa Honka jahtaa lisäpisteitä isännöimällä kotikentällään Honkaa. Espoolaiset ovat tällä hetkellä sarjataulukossa viimeisinä ja kaipaavat kipeästi pisteitä. Pyrintö sen sijaan taistelee tiukasti edelleen kotiedusta pudotuspeleihin.

Tapiolan Honka haastaa hallitsevan Suomen mestarin Tapiolassa

Hongan päävalmentaja Tuomas Iisalo tietää, että luvassa on vaikea ottelu.

– Pyrintö-otteluissa on aina tunnetta ja vauhtia. Heidän kokoonpanonsa on elänyt kauden mittaan, joten joukkuekaverit ovat varmasti valmiita täyttämään Lehdon jättämät suuret saappaat. Pyrintö hyödyntää tehokkaasti saamansa tilan fyysisyydellä ja intensiteetillä. Kaikki vahvistukset kykenevät monipuolisiin ratkaisuihin ja joukkueena he hyödyntävät hyvin nopeat hyökkäykset, sekä taistelevat vahvasti irtopalloista, Iisalo sanoo Hongan sivuilla.

– Avain otteluun löytyy joukkuepuolustuksesta ja ratkaisuvalmiudesta. Meidän kannalta on todella tärkeää onnistua Pyrinnön nopeiden hyökkäysten ja hyökkäyslevypallopelaamisen puolustuksessa, Iisalo kertoo voiton avaimet Hongan näkökulmasta.

Lauantaina kolme ottelua

Lauantaina Korisliiga jatkuu kolmella ottelulla. KTP yrittää palata voittojen tielle Salossa ja Karhu jatkaa kotipelejään Seagullsia vastaan. Kobrat hakee upealle Bisons-voitolleen jatkoa Namika Lahtea vastaan.