Koripallotähti Petteri Koponen valittiin kuun vaihteessa peliyhtiö Betssonin kansainväliseksi urheilulähettilääksi Jari Litmasen seuraajaksi.

– Betsson oli minuun yhteydessä ja he kysyivät, olisiko mahdollista tällainen yhteistyö. Siitä asiat sitten lähtivät etenemään. Kuulin tästä yhteistyöstä paljon hyvää.

– Sen jälkeen kysyin asioidenhoitajaltani asiasta ja halusin kysyä myös Veikkaukselta, onko heillä intressejä tehdä henkilökohtaista diiliä. Vastaus oli, että ei, ja siten minusta tuli Betssonin kansainvälinen koripallolähettiläs. Sitä kautta aion tarjota minun asiantuntemustani sinne, Koponen valottaa sopimuksen taustoja.

Litmanen muun muassa reissasi fanien kanssa futismatseissa ympäri Eurooppaa. Vastaavaan Venäjän liigan takamieheltä tuskin löytyy aikaa. Mitä yhteistyö siis käytännössä tarkoittaa?

– Siinä mennään minun ehdoillani ja tarjoan omaa asiantuntemustani Betssonin käyttöön. Luvassa on muun muassa blogia ja muita hienoja juttuja koriksen ja huippu-urheilun ympärillä. Täytyy myöntää, että tässä on aika isot saappaat täytettävänä Litmasen jälkeen.

– Näen tämän hienona asiana ja mahdollisuutena tuoda korista entistä enemmän esille. Odotan tosi mielenkiinnolla mitä tästä tuleman pitää ja varmaa on, että tästä tulee hauskaa, Koponen toteaa.

Salttu Forsström
Twitter: @SalttuF