Karhu lähtee torstaina haastamaan Vilpasta Saloon. Karhu koki edellisessä pelissä Tampereella kovia, sillä Pyrintö tarjosi joukkueelle kauden pahimman selkäsaunan. Numerot olivat summerin soidessa 56–94. Karhun luulisi olevan tästä sisuuntunut ja Sami Toiviainen on varmasti ladannut joukkueen huippuvireeseen ja näyttämään, että huonoista hetkistä toivutaan nopeasti.

Karhu (21 voittoa/11 tappiota) on Korisliigan sarjataulukossa sijalla kolme. Se käy tiukkaa taistelua runkosarjan sijoituksista Biisoneiden ja Katajan kanssa. Sarjakärki KTP on karannut jo neljän pisteen etumatkalle ja sillä on kaksi peliä vähemmän pelattuna kuin Karhulla.

– Kolme melko tiukkaa ottelua Vilpasta vastaan jo tällä kaudella pelattuna, Karhun valmentaja Toiviainen aloittaa analyysin Karhun sivuilla.

– Helpolla ei varmasti tälläkään kerralla tulla pääsemään. Tästä pitävät huolen Vilppaan kurinalainen puolustuspelaaminen. Vilppaalla myös käytössä neljä jenkkivahvistusta, joten pelaavaa kolmikkoa ei tätä kirjoittaessa vielä ole tiedossa. Valmistaudumme kyllä kaikkiin variaatioihin, jotta mitään yllätyksiä ei pääse sattumaan.

Karhun tilanne näyttää paremmalta.

– Meillä alla laadukasta harjoittelua sunnuntaista saakka. Edellinen peli Pyrintöä vastaan on pyritty nollaamaan ja ottamaan opiksi tulevaisuutta varten. Devonne (Giles) on edelleen ollut sivussa joukkueharjoittelusta, joten hänen pelaamisensa on hyvinkin epävarmaa. Ilonaiheena on puolestaan ollut Antin (Kanervo) paluu joukkueharjoituksiin. Hänen kohdallaan edetään rauhallisesti ja pelaaminen torstaina on vielä kysymysmerkki. Mitään riskiä en aio ottaa, vaan molemmat pelaajat laitetaan rauhassa kuntoon, jotta ovat sitten myöhemmin tällä kaudella vielä mukana, Toiviainen lopettaa.