Kouvot (21/15) teki perjantaina onnistuneen vierailun viikinkikylään ja iltapuhteen tuliaisina merkittiin kouvolalaisten vierasvoittosarakkeeseen kauden seitsemäs vierasvoitto. Vilpas Vikings (10/27) laski aseet kotiparketilleen lopulta antautumisen merkiksi pistein 52-91 (19-48).

Vilpas ei saanut 760-päisen kotiyleisönsä edessä oikein missään vaiheessa saumaa taistella ottelun voitosta. Kouvot lähti jo varhaisessa vaiheessa omille teilleen ja kun Vilppaan heittokaan ei uponnut, olivat päävalmentaja Mikko Tupamäen pelimerkit vähissä.

Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtosen ajatuksissa joukkue valmistautuu jo täyttä häkää pudotuspeleihin vaikka runkosarjaa on jäljellä vielä kolme viikkoa.

– Meillä alkaa viides sija olla sementoitu ja kotietuun ei ole enää juuri mahdollisuuksia. Nyt tähdätään kaikessa pudotuspeleihin ja treenataan sen mukaan. Pyritään löytämään muutamia uusia juttuja pleijareihin. DJ Richardson oli tänään hyvä ja näin Matt Gibson saa rauhassa kuntouttaa itseään. Hyvä asia on, että pudotuspeleissä voimme valita neljästä hyvästä amerikkalaisesta pelaavan kolmikon. Tänään oli tärkeää, että kukaan ei pelaa isoja minuutteja. Nyt saimme mm. (Ville) Kaunistolle ja (Andre) Williamsonille kaivattua lepoa, Lehtonen mietti Kouvojen sivuilla.