Pitkä VTB-runkosarja alkaa lähestyä loppuaan. Bisonsilla on enää kolme VTB-ottelua jäljellä ja sunnuntaina on tämän kauden viimeinen mahdollisuus nähdä Bisonsin kansainvälinen kotiottelu.

Biisonien viimeisen VTB-kotiottelun vastustajaksi asettuu Krasnyje Krylja (Punaiset siivet). Samaralaiset ovat VTB:ssä 13. sijalla seitsemällä voitolla. Krylja on siis aivan Biisonien kannassa kiinni, sillä Bisons on 12. kahdeksalla voitolla. Ennakkoasetelmat lupailevat tiukkaa vääntöä.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Samarassa päättyi Biisonien murskavoittoon (92–65). Ottelusta jäi parhaiten mieleen Roope Ahosen hurja kolmostykitys, jota ihmeteltiin aina VTB:n nettitoimituksessa asti.

”Siipien” paras pistemies on latvialainen Kaspars Berzins (14,9). Sentterissä riittää haastetta Travis Nelsonille. Levypalloissa ansioitunein on yhdysvaltalainen Kervin Bristol (9,6). Hän on koko liigan toiseksi paras levypallojen kahmija.

Pudotuspeliviiva on käytännössä karannut kummaltakin joukkueelta jo tavoittamattomiin. Pelissä onkin kyse kunniasta ja keskinäisestä marssijärjestyksestä.

Bisons–Krasnyje Krylja, Loimaan liikuntahallilla sunnuntaina 29.3.2015 klo 16.00.