Karhu taistelee vielä runkosarjan voitosta ja seuraavaksi sen tähtäimessä on Tapiolan Honka, kun kauhajokelaiset matkustavat Espooseen vierailulle.

Karhu (35 ottelua, 24 voittoa/11 tappiota) on tasaisessa Korisliigassa nyt sijalla kaksi. Voitolla se varmistaisi kotiedun pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Mutta enemmänkin on tarjolla. Koko kärkinelikko KTP, Karhu, Bisons ja Kataja ovat muutaman pisteen sisällä, kun pelejä on pelaamatta neljä – kuusi kappaletta. KTP on tarrannut tiukasti kiinni runkosarjan voittoon, mutta sekään ei vielä ole varma. Karhu on KTP:n lähin uhkaaja ja voi vielä nousta jopa runkosarjan voittoon. Voitto toisi kotiedun kaikkiin kevään pudotuspeleihin. Karhu on voittanut viimeisistä viidestä neljä peliä ja 10 viimeisestä kuusi.

– Korisliigaa on meillä jäljellä viisi kierrosta ja paljon on vielä panosta runkosarjasijoitusten osalta, luonnehtii Karhun valmentaja Sami Toiviainen keskiviikon ottelun lähtökohtia Karhun sivuilla.

– Meillä vielä mahdollisuus jopa runkosarjan voittoon, joten Honka-ottelun tärkeys korostuu entisestään. Honka pelasi sunnuntaina ”uudella” kokoonpanolla, kun takamies (Emmanuel) Ubilla oli loukkaantumisen takia sivussa ja espoolaiset pelasivat isolla vahvistuskolmikolla (Ike) Udanoh-(Greg) Logins-(Ronnie) Clark. Kun ei ole sen enempää tietoa millä kokoonpanolla he keskiviikkona pelaavat, niin meillä keskittyminen vahvasti omassa tekemisessä sekä tietenkin Hongan tärkeimpien hyökkäysactionien tiedostamisessa.

Karhun pelaajatilanne näyttää myös paremmalta. Antti Kanervo ja Devonne Giles lähestyvät jo täyttä pelikuntoa.

– Terveystilanne on koko ajan parempaan suuntaan. Antin jalka on jo lähes terve, ja Devonne on saanut luvan kevyeen harjoitteluun. Hyvillä mielillä siis matkustamme Hongan kaatoon ja meillä on kyllä hyvässä muistissa edellisen kohtaamisen kotitappio, Toiviainen murahtaa.