Korisliigassa pelattiin keskiviikkona neljä ottelua. Runkosarjan voiton kannalta KTP ja Karhu ottivat tärkeät voitot. Voittoihin ylsivät myös Kouvot ja Kataja.

Bisons piti otetta lähes koko ottelun ajan KTP:tä vastaan ja johti alusta melkein loppuun. KTP nousi johtoon ensimmäistä kertaa vasta 2,5 minuuttia ennen loppua. Ja toistamiseen se meni johtoon minuutti ennen loppua ja se piti loppuun saakka, kun molempien joukkueiden ratkaisuyritykset eivät onnistuneet päätösminuutilla ja KTP voitti 67-65.

Timo Heinonen heitti 18 pistettä kotkalaisille, Kenneth Simms tilastoi 14/13, Brandon Jefferson upotti 13 kuten myös LaMonte Ulmer. Bisonsin tehokkaimmat olivat Travis Nelson ja Anthony Hilliard 19 pisteellä. Martin Zeno upotti 12 ja Tuukka Kotti nosteli 10.

Karhu ei antanut Hongalle mahdollisuuksia, vaan karkasi lopullisesti kolmannella neljänneksellä ja klaarasi ottelun loppuun saakka 90-79. Bojan Sarcevic oli kauhajokelaisten tehokas 21 pisteellä. Greg Mangano tilastoi 18 pistettä, Antti Kanervo 15, Markus Molenius 12 ja Jermont Horton 11. Hongalta Ike Udanoh pussitti 21 pinnaa, Ronnie Clark sai kasaan 19 ja Villematti Kopio 17.

Kataja voitti kotonaan Seagullsin vakuuttavasti 87-78. Robert Arnold oli jälleen pysäyttämätön 27 pisteellä, Teemu Rannikko tilastoi 23/10s, Petri Virtanen 15 ja Tom Knight 13. Helsinkiläisten tehokkain oli 27/18 merkkauttanut Melsahn Basabe. Deremy Geiger sukitti 23 ja Carl Lindbom 11.

Kouvot ei antanut Kobrille mahdollisuuksia, vaan otti selvän 97-66-voiton kotonaan. Kouvot onnistuivat laajalla rintamalla, kun kuusi peluria ylsivät kaksinumeroisiin pisteisiin Andre Williamsonin ollessa tehokkain 20 pisteellä. Ville Kauniston heitti 13, Jason Conley, Daniel Dolenc ja DJ Richardon heittivät 12 ja Ilari Seppälä 11. Kobrilta Chris Braswell upotti 16 sekä Austen Rowland, Panu Peltokangas että Tuomas Viertola ylsivät 11 pisteeseen.

KTP tukevoitti asemiaan sarjakärjessä ja Karhu on nyt sen lähin uhkaaja. Kataja, Bisons ja Kouvot taistelevat tiukasti vielä pudotuspelien kotiedusta.