Viimeisessä ottelussa Mansikka-aholla Kouvojen käsittelyssä kaatui Joensuun Kataja pistein 97-84 (60-40). Ottelulla ei ollut kummallekaan osapuolelle enää merkitystä runkosarjasijoituksen kannalta, mutta molemmille ottelu toimi hyvänä kenraaliharjoituksena ennen tulevana lauantaina käynnistyviä pudotuspelejä.

Molempien joukkueiden päävalmentajat tuntuivat olevan ottelun jälkeen tyytyväisiä illan antiin.

– Ensiksi haluan sanoa, että meillä on hieno fanipohja. Kello 12 aikaan tänään tiedettiin, että Rannikko ei pelaa eikä ottelun lopputuloksellakaan ollut meille enää sijoituksen kannalta merkitystä, mutta meillä oli silti yli tuhat ihmistä katsomossa. Uskon, että juuri yleisön takia pelaajat syttyivät ja meillä oli hyvä ensimmäinen puoliaika. Toisella puoliajalla vastustaja paransi ja me vähän heikennyimme. Tavoite pelissä oli säilyä terveenä, kerrata vanhoja asioita sekä pitää uudet asiat takataskussa. 24 voittoa ja 16 tappiota runkosarjassa on meille hyvä suoritus ja tavoitteemme runkosarjassa täyttyi. Olemme runkosarjassa juuri siinä paikalla mihin kuulumme. Olemme terveitä, olemme harjoitelleet muutamia uusia juttuja ja lähdemme haastamaan Biisoneita puolivälieriin, Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen mietti Kouvojen sivuilla.

Katajan päävalmentaja ja Suomen naisten maajoukkueen tuore päävalmentaja Pekka Salminen oli niin ikään tyytyväinen ottelun antiin.

– Tarkoitus oli saada tässä pelissä sellainen intensiteetti, joka palvelee loukkaantumisista palaavia Tommi Huolilaa sekä Marcel Moorea ja saada heidät takaisin meidän vähän kapeaan kokoonpanoon. Alussa näytti vähän huonolta, mutta annan loppupeleissä meille tästä ottelusta arvosanan 10-. Ottelun lopputuloksella ei sinänsä ollut meille väliä. Meillä on takana hienosti mennyt runkosarja. Olen ylpeä meidän pojista ja saatiin tästä pelistä kaikki mitä haluttiin.