Korisliigan puolivälierät alkoivat lauantaina kolmella ottelulla. Yllätyksiä ei vielä ensimmäisissä peleissä nähty.

Tiukoin ottelu nähtiin Loimaalla, kun Bisons ja Kouvot ottivat mittaa toisistaan. Bisons oli lopulta niukasti vahvempi 90-82. vauhdikas ottelu eteni tasaissa merkeissä aina viime hetkille saakka jolloin Bisons oli vahvempi ja korjasi näin ensimmäisen voiton.

Tuukka Kotti oli loimaalaisilta liekeissä heittämällä kovalla prosentilla (2p: 7/10) 18 pistettä ja ottamalla samalla peräti kuusi riistoa ja neljä levypalloa. Hänen vanavedessään pisteitä tehtailivat Ian Hummer (17), Antto Nikkarinen (15), Martin Zeno (15) sekä Anthony Hilliard (13). Kouvoilta Jason Conley oli etenkin kolmosen takaa tarkkana saalistaen 24 pisteen saldon ja Ville Kaunisto merkkautti 14/14. Alexander Madsen kasasi 11 ja Tuomas Hirvonen 10 pistettä.

Kataja ei antanut Namika Lahdelle mahdollisuuksia, vaan karkasi jo ensimmäisellä puoliajalla 17 pisteen karkumatkalle ja kuittasi pelin lopulta selvästi 94-63 nimiinsä.

Joensuulaisten tehot lepäsivät kolmikon Ken Horton (22), Robert Arnold (20) ja Teemu Rannikko (18/9s) harteilla. Namikalta pelaajat pääsivät pisteille leveällä rintamalla, mutta ainoastaan Kevin Tiggs (12) ja Vesa Mäkäläinen (10) ylsivät kaksinumeroisiin.

KTP nappasi kotiedun takaisin itselleen, kun se haki voiton Helsingistä Seagullsin vieraana 71-64. KTP otti isänniltä luulot pois heti ensimmäisellä neljänneksellä viemällä sen nimiinsä 20-8 eikä Seagulls saanut kirittyä eroa umpeen.

Kotkalaisten paras pistemies oli 22 pinnaa pussittanut Brandon Jefferson. LaMonte Ulmer tilastoi 14/10 ja Kenneth Simms heitti 13 pistettä. Seagullsilta Melsahn Basabe urakoi 18/13 ja Justin Stommes 14 pistettä.