Korisliigan puolivälierissä Bisons ja KTP ottivat harppauksen kohti välieriä kirjaamalla toiset voittonsa maanantaina.

KTP ei antanut Seagullsille mahdollisuuksia, vaan otti kotikentällään selvän 92-80-voiton ja johtaa ottelusarjaa nyt 2-0. KTP ratkaisi ottelun kolmannella neljänneksellä repäisten itselleen 12 pisteen eron ennen päätösneljännestä ja se piti myös loppuun saakka. KTP:n ulkomaalaiskolmikko oli hurjassa vireessä, kun Kenneth Simms tilastoi 30/13, Brandon Jefferson heitti 25 pistettä ja LaMonte Ulmer 17. Kotimaisten tehokkain oli Joonas Lehtoranta 12 pisteellä. Seagullsilta Deremy Geiger upotti 22 pistettä, Melsahn Basabe 16 ja Carl Lindbom sekä Justin Stommes 11.

Bisons ja Kouvot kävivät jälleen tiukan kamppailun, jossa peli ja tilanne aaltoili, mutta lopulta Bisons korjasi potin 83-80-voitolla. Bisons karkasi avausneljänneksellä yhdeksän pisteen johtoon, mutta tauolle mentiin vieraiden kuuden pisteen etumatkassa. Bisons vei kolmannen jakson 22-12 ja peli näytti taputetulta. Kouvot aloitti kuitenkin hurjan kirin ja kuroi eroa umpeen. Sillä oli vielä mahdollisuudet nousta ottelussa tasoihin, kun se pääsi viimeisillä hetkillä kokeilemaan kolmosta muutamaankin otteeseen, mutta tällä kertaa heitto ei uponnut ja Bisons otti ottelusarjan toisen voittonsa.

Anthony Hilliard oli Bisonsin ykköstykki 19 pisteellä, Ian Hummer ja Martin Zeno heittivät 16, Roope Ahonen 14 ja Tuukka Kotti tilastoi 10/12. Kouvoilta DJ Richardson heitti 25 pinnaa, Andre Williamson ja Jason Conley säestivät 13 pisteellä ja Ilari Seppälä sekä Daniel Dolenc saalistivat 10 pistettä.

Namika Lahti tasoitti otteluvoitot Katajaa vastaan, kun se voitti kotikentällään 80-77. Namika näytti jo menevän menojaan, kun se johti ennen päätösneljännestä 14 pisteellä, mutta Kataja aloitti viimeisellä jaksolla kirinsä ja nousi lopussa jo pisteen päähän, mutta ei pystynyt nousemaan ohi.

Namikan David Gonzalvez oli hyvässä heittovireessä 25 pisteellä, Kevin Tiggs heitti 19, Vesa Mäkäläinen 13 ja Ryan Wright 19 pistettä. Katajalta Teemu Rannikko ja Robert Arnold pussittivat 20 pistettä, Tom Knight 13 ja Petri Virtanen 10.