Edellisottelun tapaan Bisons johti ottelua koko 40-minuuttisen ajan ja Kouvot roikkui mukana välillä lähempänä ja välillä kauempana. Bisons oli jo karata selvään voittoon, mutta Kouvojen loppukiri oli vielä yllättää loimaalaiset. Lopulta toisen kohtaamisen voitto kirjattiin Bisonsille kolmen pisteen erolla lukemin 80-83 (35-41). Bisons johtaa sarjaa otteluvoitoin 2-0.

Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen harmitteli erityisesti oman joukkueensa alkua.

– Biisonit tuli jälleen hyvin peliin sisään. Me pääsimme hyvin ajamaan kolmen sekunnin rajalle, mutta lähdimme liikaa hakemaan omaa ratkaisua, vaikka liftipelaaja olisi ollut vapaana. Sitä kautta ottelun alussa ja kolmannen jakson puolivälissä olisimme voineet saada rytmistä heitettyjä kolmosia. Biisonit rikkoi meidän rytmin ja se näkyy meidän heittoprosenteissa, Lehtonen mietti Kouvojen sivujen mukaan.

Lopussa Kouvot sai kirivaihteen päälle ja nousi aivan kantaan hurjilla heitoilla, mutta lopulta Bisons oli vahvempi.

– Kun peliä oli 3,5 minuuttia jäljellä, niin yritimme saada viimeisen energialatauksen kentälle. Annoimme DJ:lle vähän vapauksia. DJ hoiti hyökkäyksen ja muut hoitivat puolustuksen. Daniel Dolenc otti levyrit ja hän pelasi hienoja minuutteja. Olimme aikamoisessa sillassa ja pakotimme Biisonit pelaamaan loppuun asti. Meidän vaihtopelaajat antoivat meille tänään paljon energiaa ja se näkyy toivottavasti keskiviikkona, Lehtonen mietti.