Bisons onnistui Kaatamaan Kouvot keskiviikon puolivälieräkierroksella. Niinpä Bisons eteni välieriin puhtaasti otteluvoitoin 3–0 ja Kouvojen kohtalona oli suunnata kesälaitumille.

Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson hehkutti ottelun ratkaissutta neljättä jaksoa, jonka Bisons kirjautti nimiinsä 25–10.

– Henkinen kovuutemme oli uskomaton. Neljännessä erässä näimme sitä henkistä kovuutta, mitä todistimme neljä vuotta sitten. Ottelua seurannut Damion Dantzler voi varmasti yhtyä tähän, Gibson ihasteli, Bisonsin sivujen mukaan.

Antto Nikkarinen sai erityiskehut valmentajalta.

– Antto oli väsynyt, kaikki näimme sen. Se pieni bulldog vain puski eteenpäin.

Yksi Bisonsin pudotuspelisarjan suurimmista onnistujista oli Tuukka Kotti, joka pelaa tällä hetkellä uransa parasta koripalloa.

– Olen kauden mittaan kehittynyt. Meillä on ollut raskas kausi ja pikkuhiljaa olemme pelanneet paremmin yhteen. Kai minä olen saanut itseni kauden aikana parempaan kuntoon kuin moneen vuoteen. Itseluottamuskin karttuu.

Hän kehui vielä pelikavereitaan.

– Näkee, että kaikki varmasti haluavat voittaa mestaruuden. Olen tosi ylpeä tästä joukkueesta.

Kotti ei ota paineita seuraavasta vastustajasta.

– Fanien kannalta kotietu on tietysti kivempi, mutta pelaajan kantilta sillä ei ole merkitystä.

Gibson lähetti vielä terveisensä loimaalaiskannattajille.

– Kiitokset kaikille faneillemme. He olivat jälleen erinomaisia neljännen jakson ratkaisuhetkillä. Sanoin ennen playoffien alkua, että tarvitsemme kuudetta pelaajaamme kipeästi. Nyt tarvitsemme teitä enemmän kuin koskaan.