Korihait otti finaalisarjan kolmannesta ottelusta ensimmäisen voiton ja näin ottelusarjaa jatketaan lauantaina Nokialla. Ottelu oli aikaisempien taistojen tapaan fyysistä kamppailua, mutta tällä kertaa Korihaiden pää pysyi kylmänä vieraita paremmin ja kotijoukkue korjasi voiton lukemin 75 – 59 (32-30).

Korihait oli tehnyt pientä hienosäätöä puolustukseensa ja samalla muuttanut hieman peluuttamistaan. Adrien Colemanin paikan avauksessa ottanut Niko Malinen ja hyvät minuutit pelannut Hunter Gibson toivat uutta sykettä Korihaiden otteisiin ja samalla penkityksestään sisuuntunut Coleman pelasi toisella puoliajalla finaalien parasta peliään ja oli irtiottovaiheessa yksi Korihaiden onnistujista. Ensimmäisessä ottelussa Korihaiden turmioksi koitunut heikko heittopeli oli kolmannessa pelissä vieläkin heikompaa, sillä joukkue heitti 18 kolmosta, joista vain yksi löysi tiensä pussin perukoille. Korihait kuitenkin korvasi heittopelin kovalla ja uhrautuvalla puolustuksellaan ja onnistui pitämään Nokian alle 60 pisteessä.

– Korihait pelasi kovaa, emmekä me pystyneet pelaamaan omaa peliämme, tunnusti ottelun jälkeen BC Nokian Eldar Skamo Korihaiden tiedotteen mukaan.

– Juuri kovuutemme ratkaisi ottelun, komppasi Korihaiden Hunter Gibson vieressä.

– Kuten pelaajat sanoivat, niin juuri fyysisyydessä oli ottelun ratkaisu, myönsi myös Nokian valmentaja Oliver Vidin.

– Voittoputkessa tulee tilastotappioita ja myös virhejakauma oli erikoinen, pisti Vidin piikkiä ottelun tuomaristolle.

– Kovaa taistelua oli jälleen ja lauantaina jatketaan, tiivisti Korihaiden valmentaja Jarno Nikula. – Iso kiitos jälleen huimasti kannustaneelle yleisölle, joka avitti meidän taistelua, kiitteli Nikula yli tuhatpäistä Pohitullin yleisöä.