Kouvot putosi Korisliigan puolivälierissä suoraan kolmessa ottelussa Bisonsille. Kouvoissa on kuitenkin hyvä tekemisen meininki ja päävalmentaja Jyri Lehtonen katsoo positiivisin mielin eteenpäin.

Kouvojen joukkueessa oli useita nuoria onnistujia tällä kaudella ja Lehtosen mukaan uusia on kasvamassa. Kouvolalainen koripalloilu näyttääkin tällä hetkellä hyvältä Lehtosen mielestä.

– Kouvolassa ja Kouvoissa on aika kiva tällä hetkellä toimia koriksen parissa. Meillä on äärettömän hyvä fanipohja, melkein 1 100 katsojaa yleisökeskiarvona tällä kaudella. Viime kaudellakin yhdeksän ottelun tappioputkessa kävi noin 750 katsojaa ottelua kohden. Meillä on myös hieno tilanne koko seuran sisällä sillä yksikään ihminen, ei puheenjohtaja ei valmentaja eikä yksikään pelaaja tai johtokunnan jäsen ole suurempi kuin seura vaan kaikki tekevät hommia ainoastaan seuran eteen. Olemme myös maksaneet todella paljon vanhoja velkoja viimeisten vuosien aikana ja me päästään kohta siihen tilanteeseen, että voidaan satsata joukkueeseenkin.

– Meiltä lähti kaksi vuotta sitten ns yksi saapumiserä ja nyt varmaan tapahtuu sama juttu. Meidän -93 ikäryhmä eli Daniel Dolenc, Ilari Seppälä, Tobias Reinholt, Juuso Kauppinen ja Jere Luoma, pääsevät todennäköisesti vähän isorahaisempiin joukkueisiin ja meille on tulossa taas -95 ja -96 ikäluokkaa sisään joiden kanssa Ville Kaunisto jatkaa isähahmona. Mennään talouden ehdoilla ja joka kausi pyritään tietysti voittamaan mestaruus jollain keinoilla. Jos me voidaan tällaisella nuorella joukkueella voittaa Suomen mestaruus, niin siinä on se ongelma, että sitten ne nuoret pelaajat viedään kyllä käsistä, Lehtonen miettii Kouvojen sivuilla.