Isokokoinen Turkki oli ensimmäisen jakson verran Suomea vahvempi poikien alle 18-vuotiaiden koululaisten MM-kilpailujen finaalissa loppulukemin 81-69. Tyttöjen lopullinen sija oli 10., kun Tanska kukisti Suomen tytöt sijoitusottelussa 60-53.

– Ensimmäisen neljänneksen Turkin 12 hyökkäyslevypalloa käytännössä ratkaisivat ottelun. Sen jälkeen pelasimme 30 minuuttia tasaisesti ja hävisimme ne vain kaksi pistettä. Hienosti taistelimme emmekä päästäneet taitavaa ja isokokoista Turkkia helpolla alun jälkeen, joukkueen päävalmentaja Juha Dahlström kehui joukkuettaan Koripalloliiton tiedotteessa.

Suomen pelaajista finaalissa parhaiten onnistui erinomaisen turnauksen pelanneet Edon Maxhuni (27 pistettä), joka valittiin turnauksen All-Star-viisikkoon, Matias Suvanto (19 p) sekä Remu Raitanen (12 p).

Poikien tapaan tyttöjen ensimmäinen jakso oli tahmea, josta Tanska pääsi rokottamaan puoliaikajohdoksi 14 pistettä.

– Kolmas jaksokaan ei tuonut meitä rinnalle, vaan Tanska juoksi enemmän eroa taululle. Viimeisellä neljänneksellä saimme hyvän runin ja se kirjattiin meille 22-6, mutta hieman liian myöhään, tyttöjen päävalmentaja Jussi Laakso pohti.

Suomelta pirteimmin esiintyivät Sofia Rajala, Ella Väätänen ja Selina Dockery. Kuumeilun vuoksi sivussa olivat Sandra Karsten sekä Maria Hiekkamäki.