Bisonsin vire pudotuspeleissä sai jatkoa välierien toisessa ottelussa Kotkassa. Bisons otti otteluparin toisen voiton sunnuntai-iltana ja tulos oli loimaalaisille 88-81.

Bisons jatkoi siitä mihinkä se jäi edellisottelussa ja tauolle mentiin jo loimaalaisten 15 pisteen johdossa. Kolmannella neljänneksellä KTP sai kurottua eroa umpeen ja viimeiseen jaksoon lähdettiin Bisonsin 11 pisteen johtoasemassa. Hiljalleen KTP kuroi eroa kiinni viimeisellä neljänneksellä ja Brandon Jefferson sekä Timo Heinonen toivat kotkalaiset rinnalle ja ohi, kun kolme minuuttia peliä oli jäljellä.

Loppuhetket olivat taas jännittävät ja seuraavat puolitoista minuuttia molemmat joukkueet heittelivät ohi kunnes Anthony Hilliard ja Martin Zeno nostivat Bisonsin jälleen johtoon, kunnes Jefferson toi kotkalaiset taas tasoihin kolmosella. Tuukka Kotin ja Zenon korit kuitenkin nostivat Bisonsin jälleen neljän pisteen karkumatkalle ja tällä kertaa Jeffersonin ja kumppaneiden heittoyritykset menivät ohi ja Biisonit korjasi lopulta potin.

Hilliard oli voittajien tehokkain 25 pisteellä. Travis Nelson heitti 18, Roope Ahonen 16, Zeno 10 ja Kotti tilastoi 10/13. KTP:ltä Jefferson heitti 27 pistettä, Jukka Matinen 12, LaMonte Ulmer 12 ja Heinonen 10.