Vilpas kiinnitti ensimmäisen vahvistuksensa ensi kaudeksi, kun seura julkaisi keskiviikkona Juho Nenosen sopimuksen. Nenosen tämä kausi päättyi loukkaantumiseen, joten hän lähtee Saloon suurin odotuksin.

Nenonen pelasi viime kauden Kobrissa, mutta kausi päättyi jo helmikuussa käsivammaan.

– Viime kausi päättyi ikävissä merkeissä jo helmikuussa. Treenien viimeisessä heitossa heittokädestä kuului napsahdus ja ranteen nivelside katkesi. Käsi leikattiin ja se on nyt erinomaisessa kunnossa. Saan lopullisen treeniluvan kesäkuun alussa ja lääkäri totesi käden olevan kuin äidin tekemän, Nenonen heittää Vilppaan tiedotteessa.

Tapiolan Hongan kasvatti on innoissaan maisemanvaihdosta.

– Vilpas on ollut perässäni ennenkin ja hienoa, että kolmannella kerralla saatiin homma maaliin asti. Saloon siirtymiseen oli monta syytä. Koti on huomattavasti lähempänä, Salossa on fasiliteetit kunnossa, arvostan Mikko Tupamäkeä valmentajana erittäin korkealle ja organisaatiosta olen kuullut pelkkää hyvää. Lapualla kausi loppui pahasti kesken. Vilppaan tavoin kärsimme loukkaantumisista ja tuntui, että itsellä ja joukkueella olisi ollut enemmänkin annettavaa. Muuten Kobrakaudesta jää hyvät muistot, sillä seurassa hommat hoidettiin esimerkillisesti, uusi viikinki toteaa.

Minkälaisen miehen Vilppaan päävalmentaja Mikko Tupamäki saa Juho Nenosesta?

– Äärimmäisen motivoituneen kentällä ja kentän ulkopuolella. Tykkään pelata kovaa puolustuspäässä ja ensi kaudella hyökkäyspäässä minulta löytyy myös vasen käsi, Nenonen paljastaa.