Petteri Koposen Himki menetti kotiedun VTB-liigan välierissä, kun se hävisi kotonaan tiukan taistelun jälkeen Lokomotiville 76-83.

Himki joutui takaa-ajajaksi toisella neljänneksellä ja lähti toiselle puoliajalle 14 pisteen tappioasemassa. Himki sai kunnon kirivaihteen päälle vasta päätösneljänneksellä ja tahdit iski Koponen, joka upotti päätösneljänneksellä 11 pistettä. Koposen kaksi kovaa kolmosta pari minuuttia ennen loppua toivat Himkin kahden pisteen päähän ja seuraavasta hyökkäyksestä Himki nousi tasoihin. Lokomotivin Derrick Brown upotti kuitenkin kylmästi kolmosen pussiin ja loppu meni vaparipeliksi, jossa Lokomotiv oli vahvempi.

Koponen oli jälleen joukkueensa paras pistemies yhdessä Ruslan Pateevin kanssa. Kaksikko heitti 18 pistettä. Koponen tilastoi lisäksi kolme levypalloa ja kaksi syöttöä.

Otteluvoitot ovat nyt 1-1. Joukkueiden seuraava kohtaaminen on maanantaina Krasnodarissa.