Himki joutui selkä seinää vasten, kun se hävisi toisen välieräottelun Lokomotiville. Tulos Krasnodarissa oli 78-55.

Himki johti vielä tauolle mentäessä pisteellä, mutta kolmannella neljänneksellä Lokomotiv otti niskaotteen ja repäisi 11 pisteen eron. Päätösneljänneksellä ero vain kasvoi, kun Himkin heitot kolahtelivat lähinnä rautoihin ja kotijoukkue iski hurmiossa vaikeatkin heitot sisään. Himki sai toisella puoliajalla ainoastaan 16 pistettä. Lokomotiv johtaa ottelusarjaa nyt 2-1. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa ja joukkueet kohtaavat seuraavan kerran keskiviikkona Krasnodarissa.

Petteri Koposta lepuutettiin ottelun lopussa, kun peli oli jo ratkennut ja hän keräsi 26 minuuttia kahdeksan pistettä, kolme levypalloa ja kaksi syöttöä.