Hallitseva Euroopan mestari Ranska tulee Susijengin vierailulle lauantaina Tampereelle. Luvassa on todella kovatasoinen ottelu, sillä Ranskalla on paria poissaoloa lukuunottamatta parhaat miehet käytössä. Joukkueen tähtipelaaja on San Antonio Spursin Tony Parker, mutta löytyy hänen takaansa muitakin kovia nimiä kuten Evan Fournier, Florent Pietrus ja pitkänhuiskeat Alexis Ajinca ja Rudy Golbert.

Susijengin tarkasti heittävä takamies Mikko Koivisto odottaa vesi kielellä ottelua varsinkin, kun ottelu pelataan Suomen kamaralla.

– Ranskalla näyttää olevan todella hyvä joukkue tänä kesänä, joten koko joukkue odottaa innolla heidän kohtaamistaan. Toivottavasti Hakametsä on täpötäysi. Kotimaaottelut on meille pelaajille harvinaista herkkua, joten on aina siistiä, jos kotiyleisö on täysillä meidän tukena, Koivisto kertoo Koripalloliiton tiedotteessa.

Koiviston mukaan tosipelejä edeltävä leiri on mennyt hyvin.

– On todella hyvät fiilikset olla jälleen Susijengin ja kaikkien näiden kaverien mukana. Mulla on todellakin takana vaikea kausi, joten on hienoa päästä treenaamaan kunnolla pitkästä aikaa, Koivisto kertoo.