Helsingin jäähallissa 7149 katsojaa seurasi, kun Susijengi kohtasi kenraaliharjoituksessaan Ukrainan. Susijengi otti ottelusta hienon 88-68 (49-33).

Susijengi oli eri ilmeellä liikkeellä kuin joukkueiden edelliskohtaamisessa ja otti heti pelin hallinnan itselleen. Suomen puolustus oli rautaa heti alussa ja kotijoukkue karkasi heti ensiminuuteilla 11-2-johtoon Jamar Wilsonin ja Erik Murphyn johdolla. Suomen vahva ote jatkui eikä Ukraina saanut murrettua Suomen tiukkaa puolustusta ja samaan aikaan toisessa päässä Suomi onnistui laajalla rintamalla. Tauolle mentiin Suomen 28-10-johdossa.

Ukraina tuli pirteästi toiselle neljännekselle ja sai kavennettua eroa, mutta nopeasti valkopaidat ottivat taas hallinnan itselleen ja ero oli parhaimmillaan 22 pistettä. Lopussa Ukraina pääsi taas paremmin mukaan ja kavensi eroa, mutta tauolle mentiin Suomen 49-33-johdossa.

Kolmannen neljänneksen alku oli tahmea Suomelta ja ensimmäinen pelitilannekori nähtiin vasta 2,5 minuutin jälkeen ja Ukraina kuroikin eron nopeasti jo yhdeksään. Suomi ei saanut puolustuksessa samanlaisia stoppeja kuin ensimmäisellä puoliajalla eikä saanut näin helppoja koreja. Oma huolenaiheensa oli Murphyn saama neljäs virhe neljänneksen alkuun. Vaikeasta jaksosta huolimatta Suomi lähti viimeiselle neljännekselle 62-51-johdossa.

Edellisottelun tavoin Ukrainan Julius Randle alkoi ottaa isoa roolia viimeisellä neljänneksellä ja toi Ukrainan kantaan, mutta Suomi pystyi kääntämään pelin lopun kolmosrallillaan. Mikko Koivisto, Ville Kaunisto ja Petteri Koponen upottivat kovat kolmoset sisään nostaen Suomen taas 14 pisteen johtoon. Lopussa Susijengi piti pintansa erinomaisesti ja loistavan ottelun pelannut Matti Nuutinen iski lopullisen niitin ottelulle kaaren takaa. Höysteeksi vielä Koivisto ja Koponen heittivät kolmoset sisään ja nostivat Suomen voittolukemiksi 88-68.

Koponen oli Suomen paras pistemies 17 pinnalla, Murphy keräsi 15, Nuutinen 11, Gerald Lee junior yhdeksän ja Kaunisto kahdeksan.