Damen Bell-Holter on tehnyt Kobrien kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen.

Bell-Holter on 25-vuotias 206-senttinen ja 111-kiloinen 4-5 paikan pelaaja. Hän pelasi neljä kautta Oral Roberts Universityssä, jossa viimeisenä vuotena syntyi tilastot 15.9p, 9.8l, 1,3s ottelua kohden. Ammattilaisuran aluksi Bell-Holter allekirjoitti Bundesliigaan Telekom Baskets Bonniin, mutta jo lokakuussa tie vei takaisin Yhdysvaltoihin, kun hän allekirjoitti NBA-seura Boston Celticsin kanssa sopimuksen. Lopullista paikkaa ei kuitenkaan auennut ja matka jatkui D-liigaan Maine Red Clawsiin, jossa 48 ottelussa syntyi tilastot 8.6p, 4.8l. Kaudeksi 14-15 Bell-Holter siirtyi Unkariin BC Kormendin joukkueeseen, josta kuitenkin siirtyi ennen kauden alkua Turkin kakkosliigaan Pertevniyal Istanbuliin, jossa pelasi tehoilla 10,9p, 7,2l, 1,2s ottelua kohden.

– Olen erittäin iloinen, että saimme Damenin Lapualle. Uskon, että hän pystyy monipuolisena pelaajana auttamaan meitä monella tapaa. Olen keskustellut Damenin kanssa useaan otteeseen ja hän tuntuu erittäin nälkäiseltä pelaajalta, joka on erinomainen asia, valmentaja Derrick Crayton toteaa Kobrien sivuilla.

Kobrilla on aikaisemmat sopimukset Tuomas Viertolan, Jussi Turjan, Roni Hyvärisen, Ville Turjan, Pyry Rainamaan, Panu Peltokankaan ja Darien Brothersin kanssa.