Karhu avasi Korisliigakauden vieraissa, kun se kohtasi rakkaat Kobrat paikallispelissä. Derby oli kerännyt hyvin katsojia, sillä Lapuan urheilutalolle oli tiensä löytänyt 926 katsojaa. Karhua oli kannustamassa iso joukko faneja, jotka antoivatkin joukkueelleen loistavaa tukea. Karhu taipui lopulta 64-89-numeroin.

– Kyllä me mielestäni olimme peliin valmiin, vaikka se ei siltä alun jälkeen näyttänytkään. Olisi helppo selitellä tappiota kaikilla asioilla, mutta Lapua oli meitä tällä kertaa huomattavasti parempi. Levypallopelissä on parannettavaa, ja jäimme alun jälkeen selvästi kotijoukkueen jälkeen. Keskiviikkona eka kotipeli, ja siihen lataudutaan. Huomenna lauantaina palauttava treeni ja sunnuntaina pojilla on vapaata. Sitten alkuviikosta keskitytään Seagullsien kaatoon, Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen kertoi seuran sivujen mukaan.

Karhu kohtaa seuraavaksi kotiluolassaan Helsingin Seagullsit. Gulls on vahvistunut viimekaudesta ja heitä on useissa arvioissa veikattu Korisliigan kärkipäähän. Edessä on siis jälleen vaikea peli, mutta luultavasti tämän kauden Korisliigassa ei helppoja pelejä tule olemaankaan.