Pyrintö avaa kautensa lauantaina, kun se matkustaa Saloon Vilppaan vieraaksi. Vilppaassakin uransa aikana pelanneen Alex Vaenerberg mukaan avausottelut ovat usein vauhdikkaita ja runsaskorisia, mutta hän toivoisi myös malttia kentälle.

Vaenerberg odottaa kauden avausta innolla, mutta painottaa, että kentällä pitää olla myös järkeä pelkästään vauhdin sijaan.

– Yleensä avausotteluissa on aika paljon hurlumhei-meininkiä, kun kaikki tulevat kauteen niin innolla ja saattaa tulla sen vuoksi paljon pisteitä. Ehkä pitää koettaa pysytellä hieman aisoissa ja pitää innostusta kurissa, ettei homma karkaa ihan käsistä. Pitää yrittää pysyä kurinalaisina. Olemme olleet aika hyvässä kunnossa, etenkin fyysisesti ja koettaa saada siitä hyödyn irti juoksemalla vastustajalta jalat alta, Vaenerberg miettii ottelua SuomiKoris-sivustolle.

Viime kaudella keskinäiset kohtaamiset menivät 2-2, mutta Pyrintö eteni lopulta pudotuspeleihin Vilppaan jäädessä loppukahinoista rannalle. Vaenerberg ei kuitenkaan ota ennakkosuosikin viittaa harteilleen.

– Aika vaikea sanoa mitään mittasuhteita tässä kohtaa, kumpi on ennakkosuosikki. Yleensä Salo on ollut aika vaikea paikka pelata, mutta kyllä me lähdemme joka tapauksessa voittamaan.

Jesse Happonen